Site-ul nostru sub în mentenanţă. Ne cerem scuze pentru mici întreruptări și/sau erori. Mulţumim!
Anteriorul|12|Următorul

Concurs de spinning din barcă în sistem perechi ZETEA 2016

Știri/Avize 2016. Octombrie 02. Duminică
În organizarea AVPS Târnava Mare pe data de 23 octombrie 2016 va desfăsura Concurs de spinning din barcă în sistem perechi, la barajul Zetea. Adunarea pentru concurs va avea loc dimineaţa la ora 08:00 pe malul lacului la vârsarea pârâului Szencsed (tribuna). Concursul va avea o singură etapă (6 ore).


mai multe...

Trout Union Cup 2016 Romania - Review

Competiții 2016. Mai 11. Miercuri
Un eveniment deosebit i-a luat prin surprindere pe  locuitorii  municipilui Odorheiu Secuiesc, care în data de 7 respectiv 8 mai s-au flat pe malurile râului Târnava Mare.  Ei au putut fi martorii unui concurs international de pescuit la care au participat un număr de 94 de cocurenți din 13 țări.  
Speciile țintă ale acestui concurs de pescuit sportiv au fost cele regăsite în familia Salmonidae și anume : Păstrăvul indigen și păstravul curcubeu.
Metoda permisă pe parcursul competiției a fost spinning-ul  cu diferite momeli artificiale. Acesta a fost primul concurs de pescuit de această anvergură,  iar ca pescar și locuitor în același timp a orașului mi-a făcut o deosebită  plăcere faptul să stiu că răul Târnava Mare a găzduit un asemenea eveniment. Am să încerc să descriu în cateva fraze această competiție prin prisma rolului pe care l-am avut, și anume de arbitru

mai multe...

Preţul biletelor pentru anul 2016

Știri/Avize 2016. Februarie 13. Sâmbătă
Preţul biletelor pentru anul 2016...
mai multe...

Concurs de spinning din barcă în sistem perechi ZETEA

Știri/Avize 2014. Octombrie 21. Marţi
În organizarea AVPS Târnava Mare “ pe data de 9 noiembrie 2014 va desfăsura a III. Concurs de spinning din barcă în sistem perechi, la barajul Zetea. Adunarea pentru concurs va avea loc dimineaţa la ora 08:00 pe malul lacului la vârsarea pârâului Szencsed (tribuna). Concursul va avea o singură etapă (6 ore).

mai multe...

Concurs de pescuit la păstrăvi

Știri/Avize 2014. Octombrie 03. Vineri
În perioada 27 - 28 septembrie, secțiunea C and R al Târnavei Mare a găzduit un concursul național de pescuit cu scop caritativ. Organizatorii au fost Clubul Sportiv "Flyfishing Extreme", Liga Română de Spinning și AVP Târnava Mare.

mai multe...

Cotizaţii de pescuit pentru anul 2014

Știri/Avize 2014. Ianuarie 06. Luni
Cotizaţii de pescuit pentru Lac baraj Zetea şi zona Catch&Release pentru anul 2014.
mai multe...

Open Zetea 2013

Competiții 2013. Iunie 14. Vineri
În perioada 25-26 mai a avut loc concursul anual de pescuit la muscă pe porțiunea superioară a Târnavei-Mare. Față de edițiile precedente cu participanți individuali, anul acesta au participat echipe, fiecare fiind alcătuită din trei persoane. Pe lângă pescuit, cei înscriși au participat și la un concurs de legat muște, respectiv concurs de casting. Atribuțiile de organizare au căzut în mare parte în sarcina membrilor Flyfishing Dedicated Klub, dar în calitate de partener al evenimentului a participat și asociația de pescuit Târnava-Mare.


mai multe...

Populare de pastravi în barajul Zetea

Telepítések 2013. Aprilie 26. Vineri
Mai sunt câteva  zile până la începerea sezonului de pescuit pe râurile de munte, la fel și la barajul Zetea. Cu această ocazie, A.G.V.P.S. Târnava-Mare a populat în lac un număr mare de păstrăvi curcubeu. Mărimea peștilor este cu mult peste limita admisă, prin urmare pot fi reținute, evident în condițiile legii (maxim 4 bucăți sau 1 bucată, care depășește 35 cm). Este însă clar, că nimeni nu se supără, dacă dăm drumul tuturor peștilor capturați. Păstrăvii au fost transportați în data de 26 aprilie (vineri) de la păstrăvăria din Câmpul Cetății, și au asaltat foarte rapid lacul. Din 1 mai urăm distracție plăcută tuturor pescarilor, și sperăm să aibă parte de bucuria capturării păstrăviilor. Să aveți un început de sezon bun!mai multe...

Am măturat valea Târnavei-Mare

Știri/Avize 2012. Septembrie 17. Luni
Scriu aceste rânduri cu sentimente amestecate. Vestea bună este că am reuşit să curăţăm porţiunea C & R a Târnavei-Mare de gunoaiele lăsate de persoanele iresponsabile. Mă nemulţumeşte însă faptul, că au participat doar 15 persoane la acţiunea organizată. În această „mulţime” au fost doi oameni trimişi de către proprietarii de pensiuni, doi paznici ai asociaţiei de pescari şi 11 voluntari. Se poate observa printr-un calcul matematic foarte simplu, câţi sunt de fapt interesaţi de curăţarea albiei. Din păcate, numărul celor cărora le place să facă murdărie este mai mare, decât celor care sunt dispuşi să facă curat.


mai multe...

Open Zetea

Știri/Avize 2012. Iunie 15. Vineri
AVPS „Târnava Mare” şi Clubul Sportiv ”FlyFishing Extreme” vă invită să participaţi la a 4-a etapă a Campionatului Naţional de Pescuit la Muscă Artificială. Taxa de înscriere este de 230 Ron pentru fiecare concurent, care conţine cazarea pentru 2 nopţi în Pensiunea Zetavar, mesele incluse în progam şi participarea la concurs.
Taxa de participare poate fi achitată în contul RO98 INGB 0000 9999 0239 9121 RON, deschis la ING Bank România, sucursala Tg-Mureş, Clubul Sportiv Flyfishing Extreme, până la data de 1 iulie 2012. Pe ordinul de plată se va trece numele concurentului şi al concursului pentru care se face plata.
mai multe...
Anteriorul|12|Următorul

Limba

  • HU
  • RO

Pescărie

Horgászat a Duna-deltában

Parteneri

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2017 Toate drepturile rezervate. Developer: Maxweb