Site-ul nostru sub în mentenanţă. Ne cerem scuze pentru mici întreruptări și/sau erori. Mulţumim!

Competiții

Anteriorul|1|Următorul

Trout Union Cup 2016 Romania - Review

2016. Mai 11. Miercuri
Un eveniment deosebit i-a luat prin surprindere pe  locuitorii  municipilui Odorheiu Secuiesc, care în data de 7 respectiv 8 mai s-au flat pe malurile râului Târnava Mare.  Ei au putut fi martorii unui concurs international de pescuit la care au participat un număr de 94 de cocurenți din 13 țări.  
Speciile țintă ale acestui concurs de pescuit sportiv au fost cele regăsite în familia Salmonidae și anume : Păstrăvul indigen și păstravul curcubeu.
Metoda permisă pe parcursul competiției a fost spinning-ul  cu diferite momeli artificiale. Acesta a fost primul concurs de pescuit de această anvergură,  iar ca pescar și locuitor în același timp a orașului mi-a făcut o deosebită  plăcere faptul să stiu că răul Târnava Mare a găzduit un asemenea eveniment. Am să încerc să descriu în cateva fraze această competiție prin prisma rolului pe care l-am avut, și anume de arbitru

mai multe...

Open Zetea 2013

2013. Iunie 14. Vineri
În perioada 25-26 mai a avut loc concursul anual de pescuit la muscă pe porțiunea superioară a Târnavei-Mare. Față de edițiile precedente cu participanți individuali, anul acesta au participat echipe, fiecare fiind alcătuită din trei persoane. Pe lângă pescuit, cei înscriși au participat și la un concurs de legat muște, respectiv concurs de casting. Atribuțiile de organizare au căzut în mare parte în sarcina membrilor Flyfishing Dedicated Klub, dar în calitate de partener al evenimentului a participat și asociația de pescuit Târnava-Mare.


mai multe...
Anteriorul|1|Următorul

Limba

  • HU
  • RO

Pescărie

Horgászat a Duna-deltában

Parteneri

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2021 Toate drepturile rezervate. Developer: Maxweb