Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!

Horgászati tilalom 2019

Hírek / Felhívások 2019. Február 22. Péntek
Az általános síkvízi tilalom április 11-én veszi kezdetét (csütörtök már tilos) és 60 napon át tart, ami azt jelenti, hogy június 9-én ér véget, tehát a horgászat 10- én kezdődhet (hétfő). Ebben a 60 napos időszakban tilos a síkvízi halfajok horgászata, beleértve a csukát is.
bővebben...

Elmarad a lékhorgász verseny!

Hírek / Felhívások 2019. Február 06. Szerda
Sajnálattal közöljük, hogy a vasárnapra, február 10-re tervezett lékhorgász verseny elmarad. Az egyre melegedő idő miatt nem látjuk elfogadhatónak a körülményeket a verseny lebonyolítására. Horgászni továbbra is lehet a jégről, de azt már mindenki a saját felelősségére teszi. Egyre inkább enyhűlnek a telek, ha így folytatdik 10 év múlva csónakból kell lékhorgászni.
bővebben...

2019 Lékhorgász verseny – Zeteváraljai víztározó

Hírek / Felhívások 2019. Január 14. Hétfő
A Nagy Küküllő Vadász és Sporthorgász egyesület 2019. február 10 –én (vasárnap) lékhorgász versenyt szervez a zeteváraljai víztározón. A benevezési díj 30 lej, amely ellenében a versenyzők jogosultak a horgászat mellett meleg teára, valamint egy tál meleg friss ételre. A gyülekező és iratkozás reggel 08:00 órakor a gát bal oldalán, a parkolónál, itt kell majd a benevezési összegeket is befizetni.
bővebben...

Páros pergető verseny - Zeteváralja 2018

Hírek / Felhívások 2018. Október 17. Szerda
A Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület rendezésében 2018. november 4–én (vasárnap) kerül sor a csónakos páros pergető versenyre a zeteváraljai gátnál. A benevezési díj csónakonként 100 Ron (fejenként 50 Ron), amely tartalmaz egy kiadós étkezést a verseny végén. A gyülekező reggel 08:00 órakor lesz a tóparton, a szencsedi patak torkolatánál (színpad). A megmérettetés egy fordulós lesz (6 óra).

bővebben...

Engedélyváltás banki átutalással

Hírek / Felhívások 2018. Július 23. Hétfő
A „Nagy-Küküllő” horgászegyesület hatáskörébe tartozó vizekre, banki átutalással is lehet horgászjegyet váltani. Ez a lehetőség csak a napijegyekre vonatkozik. A horgásznak fel kell mutatnia az ellenőrzés során a kifizetést igazoló nyomtatványt.
bővebben...

Megérkeztek az ANPA-s kartyák

Hírek / Felhívások 2018. Június 28. Csütörtök
Megérkeztek az ANPA-s kártyák. Megkérjük azokat a horgászokat, akik az elmúlt hetekben váltottak engedélyt az egyesületünknél, de nem kaptak kártyát, hogy menjenek be az egyesülethez a kártyáért (nem kell fizetni érte).

bővebben...

Szemétszedési akció 2018

Hírek / Felhívások 2018. Május 10. Csütörtök
A „Nagy-Küküllő” Vadász és Horgász egyesület szemétszedési akciót szervez május 27-én (vasárnap). A megtisztítandó terület a zeteváraljai tározó partja, valamint a gát és a Zetelaka közötti Küküllő szakasz. Minden horgászt, és természetbarátot, akinek fontos a környezet tisztasága, szeretettel várunk.
bővebben...

V. Finomszerelékes amatőr gyermek horgászverseny

Hírek / Felhívások 2018. Május 10. Csütörtök
A Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület, valamint a Zeteváraljai Horgásztó szervezésében 2018. június 2-án, szombaton, amatőr finomszerelékes gyermek horgászversenyre kerül sor a Zeteváralján található horgásztavaknál (a Hétvezér Panzió melletti horgásztavak). A benevezés díjtalan. A nevezési korhatár 14 év.

bővebben...

Nagygyűlés 2018

Hírek / Felhívások 2018. Május 08. Kedd
A „Nagyküküllő” Vadász Horgász Sportegyesület a tagság tudomására hozza, hogy 2018. május 23-án (szerdán) du. 16 órai kezdettel tartja az évi nagygyűlését Székelyszentamáson a Rendezvénysátorban. A delegátus tagokat külön megkérjük, hogy jelenjenek meg a gyűlésen. Napirendi pontok: 2018 évi költségvetés elfogadása, alapszabályzat módosítása, egyebek.
bővebben...

Nyelv

  • HU
  • RO

Horgászat

Horgászat a Duna-deltában

Partnereink

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2019 Minden jog fenntartva. Programozta: Maxweb