Weboldalunk karbantartás alatt áll. Az esetleges kiesésekért, hibákért elnézést kérünk. Köszönjük!

Hétfőtől lehet horgászni és átvehetők az ANPA-s kártyák

Hírek / Felhívások 2019. Június 07. Péntek
Hétfőtől, azaz június 10-től szabadul a horgászat ország szerte a síkvizeken. Akik ezt megelőzően horgásznak (szombat, vasárnap), azok büntetésre számíthatnak: 

Articolul 59.

Următoarele fapte constituie contravenții și se sancționează cu amendă de la 600 lei la 1.000 lei și cu reținerea și suspendarea pe o perioadă de 90 de zile a permisului sau autorizației, după caz:
....
f) pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștilor și al altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție și în zonele de protecție.

Azok a horgászok, akik érvényes engedéjjel rendelkeznek a 2019-es évre, de még nem jutottak hozzá az ANPA-s jegyeikhez, mostantól átvehetik. A jegyek kiadása a horgászegyesület székhelyén történik.
bővebben...

Nagygyűlés 2019

Hírek / Felhívások 2019. Május 20. Hétfő
A „Nagy-Küküllő” Vadász és Sporthorgász Egyesület a tagság tudomására hozza, hogy 2019. június 5-én (szerdán) du. 16 órai kezdettel tartja az évi nagygyűlését Székelyudvarhelyen az AREO  étteremben (volt Dagi étterem) a bethlenfelvi Petrom benzinkút szomszédságában. A delegátus tagokat külön megkérjük, hogy jelenjenek meg a gyűlésen. Napirendi pontok: 2019-es évi költségvetés elfogadása, egyebek.
bővebben...

VI. Finomszerelékes amatőr gyermek horgászverseny

Hírek / Felhívások 2019. Május 10. Péntek
A Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület, valamint a Zeteváraljai Horgásztó 2019. június 2-án, vasárnap, amatőr finomszerelékes gyermekhorgászversenyt szervez a Zeteváralján található horgásztavaknál (a Hétvezér Panzió melletti horgásztavak). A benevezés díjtalan. A nevezési korhatár 14 év.


bővebben...

Szabadul a hegyi vizeken a horgászat

Hírek / Felhívások 2019. Április 29. Hétfő
Május elsejével szabadul a hegyi vizeken a pisztrángfélék horgászata. A törvény értelmében csak hétvégén (szomba-vasárnap), és kizárólag műcsalikkal lehetséges a horgászat szeptember 15-ig. Ezt követően ismételten tilos a pisztrángfélék célzott horgászata. A pénzes pér megtartása továbbra sem engedélyezett az év egyetlen napján sem.bővebben...

Horgászati tilalom 2019

Hírek / Felhívások 2019. Február 22. Péntek
Az általános síkvízi tilalom április 11-én veszi kezdetét (csütörtök már tilos) és 60 napon át tart, ami azt jelenti, hogy június 9-én ér véget, tehát a horgászat 10- én kezdődhet (hétfő). Ebben a 60 napos időszakban tilos a síkvízi halfajok horgászata, beleértve a csukát is.
bővebben...

Elmarad a lékhorgász verseny!

Hírek / Felhívások 2019. Február 06. Szerda
Sajnálattal közöljük, hogy a vasárnapra, február 10-re tervezett lékhorgász verseny elmarad. Az egyre melegedő idő miatt nem látjuk elfogadhatónak a körülményeket a verseny lebonyolítására. Horgászni továbbra is lehet a jégről, de azt már mindenki a saját felelősségére teszi. Egyre inkább enyhűlnek a telek, ha így folytatdik 10 év múlva csónakból kell lékhorgászni.
bővebben...

2019 Lékhorgász verseny – Zeteváraljai víztározó

Hírek / Felhívások 2019. Január 14. Hétfő
A Nagy Küküllő Vadász és Sporthorgász egyesület 2019. február 10 –én (vasárnap) lékhorgász versenyt szervez a zeteváraljai víztározón. A benevezési díj 30 lej, amely ellenében a versenyzők jogosultak a horgászat mellett meleg teára, valamint egy tál meleg friss ételre. A gyülekező és iratkozás reggel 08:00 órakor a gát bal oldalán, a parkolónál, itt kell majd a benevezési összegeket is befizetni.
bővebben...

Páros pergető verseny - Zeteváralja 2018

Hírek / Felhívások 2018. Október 17. Szerda
A Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület rendezésében 2018. november 4–én (vasárnap) kerül sor a csónakos páros pergető versenyre a zeteváraljai gátnál. A benevezési díj csónakonként 100 Ron (fejenként 50 Ron), amely tartalmaz egy kiadós étkezést a verseny végén. A gyülekező reggel 08:00 órakor lesz a tóparton, a szencsedi patak torkolatánál (színpad). A megmérettetés egy fordulós lesz (6 óra).

bővebben...

Engedélyváltás banki átutalással

Hírek / Felhívások 2018. Július 23. Hétfő
A „Nagy-Küküllő” horgászegyesület hatáskörébe tartozó vizekre, banki átutalással is lehet horgászjegyet váltani. Ez a lehetőség csak a napijegyekre vonatkozik. A horgásznak fel kell mutatnia az ellenőrzés során a kifizetést igazoló nyomtatványt.
bővebben...

Megérkeztek az ANPA-s kartyák

Hírek / Felhívások 2018. Június 28. Csütörtök
Megérkeztek az ANPA-s kártyák. Megkérjük azokat a horgászokat, akik az elmúlt hetekben váltottak engedélyt az egyesületünknél, de nem kaptak kártyát, hogy menjenek be az egyesülethez a kártyáért (nem kell fizetni érte).

bővebben...

Nyelv

  • HU
  • RO

Horgászat

Horgászat a Duna-deltában

Partnereink

Erdélyi Nimród Erdélyi Horgász Energofish Zetavárpanzió Vadászaterdélyben Central and Eastern European Fly Fishing
Vizpart.ro © 2019 Minden jog fenntartva. Programozta: Maxweb